7 de novembre del 2010

Com fem el bloc

Per elaborar l'apartat  "De què vivim?" hem consultat vàries fonts d'informació: la pàgina web de l'Ajuntament de l'Escala, informació de l'oficina de turisme de l'Escala i l'Enciclopèdia Catalana.
Després d'haver consultat tots aquests textos segons el nostre criteri hem elaborat un escrit sobre els recursos econòmics més importants pels habitants d'aquesta població. També hem adjuntat alguna fotografia representativa de l'aspecte treballat.


Per realitzar l'apartat de "Com ha canviat?" hem hagut de buscar informació relacionada amb la història de l'Escala i Empúries des de l'antiguitat fins ara, fixant-nos en les dades referents als canvis en la quantitat de població, i els fets importatns que han provocat aquests canvis. A partir de tota aquesta informació recopilada hem elaborat l'evolució de la població de forma cronològica.


Per realitzar l'apartat de "Com és?" hem consultat informació de l'Escala, on està situada, les seves riqueses, fonts d'ingressos... Un cop trobada tota la informació necessària vam sel·leccionar aquelles que ens eren més útils per dur a terme l'apartat i vam editar una entrada a la pestanya corresponent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada